Gevolgen voor jou

DES heeft lichamelijke en emotionele gevolgen voor de vrouwen die het hormoon gebruikten, hun dochters, zonen en kleinkinderen. Een overzicht van alle gevolgen wordt hier gegeven. Daarnaast beschijven we meer in detail over de gevolgen voor:

De informatie baseren wij op wetenschappelijk onderzoek, maar het is belangriijk dat wetenschappelijk onderzoek naar de gevolgen van DES door blijft gaan. Heb jij of je kind(eren) dus te maken met gezondheidsproblemen en vermoed je dat die het gevolg zijn van DES? Meld deze dan bij ons. Zodat wij een goed beeld krijgen van de gezondheidsproblemen waar DES-betrokkenen mee te maken hebben. Op die manier kunnen wij wetenschappers stimuleren meer wetenschappelijk onderzoek te doen naar mogelijke gevolgen van DES.

 • 1 reactie zelf reageren > toon reactie >
  • 09-12-2012

   ik ben geboren in 1962 en ben DES dochter. op mijn 30ste ben ik bevallen van mijn zoon, daarna heb ik een miskraam en een buitenbaarmoederlijke zwangerschap gehad. nu op mijn 50ste ben ik geopereerd aan borstkanker. gelukkig gaat het nu goed, volgens mijn arts kan ik een eventuele schade vergoeding krijgen. graag hoor ik hier een reactie op, ik ben wel lid van de DES vereniging.

   Monique Huiskes
  Reageer ook