DES op 18 maart in "Andere Tijden"

 • 8-3-2012

  Soms komen er van die mooie kansen voorbij om DES weer onder de aandacht te brengen. Eind 2011 belde een journaliste met de vraag of we mee zouden willen werken aan een uitzending van 'Andere Tijden', het bekende programma op zondagavond op Nederland 2.

  In deze uitzending wordt het hele DES Verhaal verteld, hoe het van wondermiddel tot Desillusie kwam. Aan het woord komen onder andere een DES-moeder, een DES-dochter en de oprichtsters van het DES Centrum. Allen vertellen zij hun verhaal. Een kijkje terug in de tijd, hoe was de verhouding arts-patiënt in die jaren? Daarnaast de harde realiteit, dat DES nog lang niet 'iets uit het verleden' is, maar ‘iets’ waarmee DES-dochters nog steeds geconfronteerd worden.

  Kijk dus allemaal! Zondag 18 maart om 21.15 uur op Nederland2, Andere Tijden.

  1 reactie

  zelf reageren > toon reactie >
  • 19-03-2012 23:32:46

   Ik heb met belangstelling naar deze uitzending gekeken. Ook ik ben een Des dochter,geboren in 1957,met de nodige ellende na die tijd,op dit gebied.Ik ben zo benieuwd hoe het met de derde generatie is verlopen.Heb zelf een dochter met ook al weer de nodige problemen met zwangerschappen. Hebben jullie hier meer informatie over? Geweldig programma we kijken vaak, ga zo door.

   m crevels
  Reageer ook