Nieuws

29
sep
2014

Nieuwe bestuursvoorzitter: "Ik ben wel een geluksvogel"

Nieuwe bestuursvoorzitter:
"Na een prettige kennismaking met het bestuur heb ik de uitdaging aangenomen om per 18 september Ellen Meily op te volgen als voorzitter van het bestuur van het DES Centrum.

Al 35 jaar, sinds mijn 16e, weet ik dat ik een DES-dochter ben. Mijn moeder keek naar een tv-uitzending van Ria Bremer, "Vinger aan de pols". Daar werd het onderwerp DES behandeld. Wellicht voor meerdere moeders en dochters herkenbaar. 
Ik ben wel een geluksvogel, als je daar van kunt spreken. UIteindelijk heb ik twee mooie zonen gekregen en ben ik verder gezond.
Die twee zonen zijn nu groter en zo komt er in mijn leven meer plek voor andere zaken dan het gezin en werk. Ik ben directeur van een basisschool in Zoetermeer. Een prachtig beroep waar ik mijn ziel en zaligheid in kwijt kan. Maar ik vind het ook belangrijk om me maatschappelijk in te zetten. En het DES Centrum ligt me natuurlijk na aan het hart. Dus toen de vacature verscheen was het voor mij duidelijk dat ik dit graag wilde doen.
Het bestuur bestaat uit mensen die betrokken en gedreven zijn om het beleid van het DES Centrum uit te stippelen en mede uit te voeren. Ik vind het fijn dat ik hier nu mijn bijdrage aan kan leveren."

Het DES Centrum is blij met je komst Sylvia en kijkt uit naar de samenwerking!