Nieuws

6
jul
2015

Daar is de zomer!

Daar is de zomer!

Na een af en toe koud voorjaar zette de zomer vorige week dubbel en dwars in. Met temperaturen van 37 graden zocht iedereen naar zoveel mogelijk verkoeling. Ook op ons kantoor was het soms afzien. Het DES Centrum zit in het pand van de VSOP, een mooie kantoorvilla, maar helaas zonder airconditioning. Op de heetste dag stond de ventilator op volle toeren te blazen, maar na het middaguur leek de lucht wel te koken en besloten enkele collega's en ikzelf om eerder naar huis te gaan. Terwijl ik dit schrijf waait er een aangenaam, zacht briesje door het geopende raam van kantoor en dat werkt toch echt een stuk prettiger!

Het DES Centrum is al wegens vakantie gesloten geweest, maar voor veel mensen is de vakantie net begonnen of begint deze binnenkort. Voor iedereen die nog weggaat: doe voorzichtig, ga lekker relaxen en probeer even alles achter je te laten. Blijf je thuis: zet die telefoon gerust een paar uur uit en open je zakenmail niet. 

Inmiddels is het bestuur van het DES Centrum nog een keer bij elkaar geweest om o.a. te praten over het nieuwe beleidsplan. Het krijgt steeds meer vorm en de bestuursleden en medewerker hebben enorm veel zin om ermee (verder) aan de slag te gaan. In augustus gaat het bestuur hierover in gesprek met de leden van onze Wetenschappelijke Advies Commissie.
Ook willen we nog graag met enkele vrijwilligers over de inhoud praten en horen wat zij ervan vinden.
Eén ding kunnen we alvast zeggen: het DES Centrum vindt het belangrijk om DES onder de aandacht te blijven houden van zorgprofessionals. Daar gaan we de komende jaren zeker ons best voor doen! 

Voor nu wenst het DES Centrum iedereen een mooie, veilige en gezellige zomer!