Nieuws

9
jul
2015

Lotgenoten gezocht

Lotgenoten gezocht

DES-dochter Mariska weet sinds kort dat ze kinderloos zal blijven. Graag komt ze in contact met lotgenoten. Hieronder doet zij haar oproep. Reacties kun je sturen naar voorlichting@descentrum.nl

"Na verschillende onderzoeken en operaties, en na tevergeefs IUI en IVF te hebben ondergaan, weten Bob en ik sinds kort dat we ongewenst kinderloos zijn.

Het proberen krijgen van een kindje was voor ons een ontzettend zware, emotionele, periode. Nu breekt er een nieuwe heftige periode in ons leven aan: het moeten leren omgaan met het ongewenst kinderloos zijn, wat betekent dat de rest van je leven er heel anders uit gaat zien.
Velen zullen dit herkennen.

Bob en ik hebben inmiddels begeleiding d.m.v. coaching en therapie. Maar wat we erg missen is het contact met lotgenoten. Daarom zijn we zelf een besloten facebookgroep gestart om contact te bevorderen en bijeenkomsten te organiseren voor mensen zoals wij die op zoek zijn naar steun en herkenning.

Het is een groep waar iedereen die ongewenst kinderloos is zich kan aanmelden om mee te lezen en schrijven. Als je naar de bijeenkomsten wilt komen is het wel fijn als je niet te ver van Helmond woont. Deze worden namelijk daar gehouden."