Nieuws

9
dec
2015

Hulp gevraagd bij VEEL2do

Hulp gevraagd bij VEEL2do

Ook in 2016 krijgt het DES Centrum weer een voucher van Fonds PGO om deel te nemen aan een relevant project. Het DES Centrum gaf aan in te willen stappen bij het project VEEL2do en kreeg onlangs het bericht dat dit project is goedgekeurd door de vouchergever. 

In dit project werkt het DES Centrum samen met o.a. de Endometriose Stichting, de Apneu Vereniging, Freya, de Osteoporose Vereniging en de Vereniging voor Ouders van Couveusekinderen. Doel van het project is met de kennis en ervaringsdeskundigheid van de achterban de voorlichting te verbeteren en een sterkere positie van patiënten bij zorgverleners en zorgverzekeraars te bewerkstelligen. 

In januari begint het DES Centrum met de ontwikkeling van de vragenlijst die aan onze achterban zal worden voorgelegd. Hiervoor zijn wij op zoek naar DES betrokkenen die ervaring hebben met het maken van vragenlijsten. Weet jij hier vanuit jouw werk of achtergrond veel van en wil je het DES Centrum helpen, stuur dan een mail naar voorlichting@descentrum.nl