Nieuws

18
feb
2016

VEEL2do

VEEL2do

Op 21 januari was de startbijeenkomst van het project VEEL2do. Samen met zes andere patiëntenorganisaties werkt het DES Centrum in dit project aan betere kwaliteit van zorg.  

De projectpartners hebben kennis gemaakt met elkaar en verteld welk specifiek doel zij met het project willen bereiken. Zo wil de Apneu Vereniging de informatie van patiënten gebruiken voor het actueel maken van hun lijst goed presterende ziekenhuizen. Freya wil de inhoud van haar Monitor Fertiliteitszorg up to date maken. Anderen willen de informatie uit het project gebruiken voor het mogelijk maken van een snellere diagnose. 

Het DES Centrum wil met dit project meer inzicht krijgen in de toegankelijkheid en kwaliteit van zorg aan DES betrokkenen. Onze vragenlijst wordt komend voorjaar ontwikkeld en gaat dan in september online. Natuurlijk houden we jullie daarover op de hoogte. 

Welke andere organisaties doen mee?

Endometriose Stichting, Freya, Apneu Vereniging, Vereniging Ouders van Couveusekinderen (VOC), Osteoporose Vereniging, Stichting HELLP-syndroom.