Nieuws

22
jun
2017

Lijst DES gynaecologen: vervolg

Lijst DES gynaecologen: vervolg

Omdat wij onze lijst met DES-gynaecologen actueel willen houden, vroegen we jullie in maart van dit jaar naar de naam van jullie specialist. Als je als DES-dochter voor een uitstrijkje naar een gynaecoloog gaat, naar wie ga je dan?

De mailtjes stroomden binnen. Bijzonder dat er gereageerd werd uit alle delen van Nederland! Oost, west, noord, zuid. Namen van artsen uit academische ziekenhuizen en van artsen uit perifere ziekenhuizen. Onder hen oudere artsen, die al lang DES-dochters in hun spreekkamer zien. Maar ook jongere artsen die zich soms zelf uit eigen beweging hadden bijgelezen over DES en het Screeningsprotocol voor DES-dochters. En behoorlijk wat namen die nog niet op onze gynaecologenlijst stonden. 

Alles bij elkaar kregen we 43 namen van gynaecologen die bekend zijn met DES. Hiermee hebben we onze lijst met namen kunnen aanvullen. 

Iedereen die gereageerd heeft op onze oproep: hartelijk bedankt! Met jullie hulp kunnen wij DES-dochters informeren die op zoek zijn naar een gynaecoloog. 

Ben jij op zoek naar een gynaecoloog bij jou in de buurt? Bel dan even met ons kantoor. Tel nr 030 - 251 8339. Of stuur een mailtje naar voorlichting@descentrum.nl