Nieuws

28
sep
2017

Ben jij al Facebookvriend?

Ben jij al Facebookvriend?

Wie een account heeft op Facebook herkent het wel: al die vrolijke berichten en foto's van vakantiebestemmingen. Bij een ander lijkt het leven één groot feest. Maar zo voel je je natuurlijk niet altijd. Of bijna nooit. Waarom dan jezelf kwellen met al die mooiweerberichten?

Die vlotte, positieve, niets-aan-de-hand sfeer op Facebook stuit mensen wel eens tegen de borst. Toch worden er ook waardevolle initiatieven op het sociale medium getoond en delen mensen er soms juist hun zorgen met vrienden. 

Ken jij de Facebookpagina van het DES Centrum al? Op dit moment hebben wij 344 vrienden. De pagina is alleen zichtbaar voor vrienden van het DES Centrum en is vooral bedoeld voor het onderlinge contact tussen DES betrokkenen. Ze kunnen hier terecht met vragen die specifiek over DES gaan. Of ze kunnen hun (DES)verhaal kwijt bij mensen die als geen ander begrijpen waar het over gaat. Je zou het ook lotgenotencontact kunnen noemen, maar dan in een modern jasje. Het DES Centrum houdt toezicht op het goede verloop van deze contacten.

Wil je ook vriend van het DES Centrum worden? Stuur dan een vriendschapsverzoek via je Facebookpagina naar het DES Centrum.