Nieuws

22
okt
2018

Zonnige herfst

Zonnige herfst

Van onze voorzitter, Sylvia de Kuijer

Oktober, een maand die mij wel lief is. Ook ik houd van mooi weer, maar het was me wel een beetje te warm afgelopen zomer. De wisseling van seizoenen maakt elk seizoen bijzonder. Zo ook de herfst. Storm, regen, vallende bladeren, prachtige kleuren. Maar ook nu bleef het nog lang mooi en zonnig. 

Ook het DES bestuur voelt als zonnig. We zijn weer bijeen geweest. Terug van vakantie, vol energie en in een nieuwe samenstelling. We zijn erg blij dat Ingrid Seeboldt ons bestuur komt versterken. Ze heeft een keer in een bestuursvergadering meegedraaid en wil graag aansluiten.

Daarentegen gaat Janneke Verloop de club verlaten. In 2019 zal zij geen bestuurslid meer zijn. Onze wetenschapper, met veel know-how, zullen we in die hoedanigheid zeker gaan missen. Een passend afscheid komt er nog. Gelukkig kunnen we nog altijd voor advies een beroep op haar doen. 

Waar we ons erg op verheugen is een DES-dag in 2019. Op zaterdag 15 juni om precies te zijn. De bijeenkomst op ons 35-jarig jubileum in 2017 smaakte naar meer! Verderop in de DES Flits lezen jullie hier meer over. 

Natuurlijk houden we jullie op de hoogte. Voor nu wens ik jullie allen een fijn en zonnig najaar!