Nieuws

29
okt
2018

Ingrid Seeboldt nieuw bestuurslid

Ingrid Seeboldt nieuw bestuurslid

"Beste DES betrokkenen,

Graag stel ik me aan jullie voor. Mijn naam is Ingrid Seeboldt, 64 jaar en geboren in Amsterdam. Hoewel ik nu alweer bijna 20 jaar in Zaandam woon, werk ik nog altijd in mijn geboortestad, en wel bij de gemeente. Mijn werk bestaat uit het coördineren van de hulpverlening aan multiprobleemgezinnen in stadsdeel West. Ik heb iets met de zorg en hulpverlening, vooral aan mensen die zich zelf niet kunnen redden, dus heb ik een mooie baan. Op dit moment werk ik nog fulltime, maar per 1 januari 2019 ga ik met prepensioen. 

Daarnaast zwem ik elke week en reis ik veel. Ik wil veel van de wereld zien en heb ook al best veel gezien. 

Ik ben een DES dochter. In 1970 (dus al heel lang geleden) ben ik behandeld voor CCAC (Clear Cell adeno carcinoom). Ik heb veel gehad aan de lotgenotengroep van het DES Centrum voor dochters met kanker en ben lang voorzitter van deze CCAC groep geweest. Daarnaast ben ik al jaren moderator van de Facebookpagina van het DES Centrum.  

Nu ik door mijn prepensioen meer vrije tijd ga krijgen leek het mij zinvol en leuk om meer voor het DES Centrum te doen en ben ik toegetreden tot het bestuur. Ik hoop mijn inbreng vooral te leveren in praktische en coördinatietaken. En ook het lotgenotencontact blijft voor mij belangrijk.

Op die manier hoop ik mijn steentje bij te dragen aan het DES Centrum. Ik heb er zin in!"

Het bestuur is heel blij met je komst Ingrid en heet je van harte welkom!