Nieuws

28
mei
2020

DES ervaringen delen

DES ervaringen delen

Sinds onze nieuwe website in de lucht is, springen de ervaringsverhalen meer in het oog. Uit onze enquête in 2016 bleek dat jullie graag over DES-ervaringen van anderen lezen. Het geeft herkenning en het gevoel dat je niet de enige bent. En in die enquête gaf 29% van de ondervraagden aan best hun verhaal met anderen te willen delen. 

Maar hoe gaan die dingen? Je neemt je voor om je verhaal op te schrijven, maar je wordt al snel weer in beslag genomen door de drukte van alledag. Of je begint met schrijven maar het lukt niet om je verhaal zo uit je pen te krijgen als je zou willen. Of misschien maakt het meer bij je los dan je verwacht had. Dan is het heel begrijpelijk dat je er mee stopt. 

Maar mogelijk heb je nu tijdens de corona lockdown eindelijk de tijd en rust om er opnieuw voor te gaan zitten en je verhaal op te schrijven. Dan houden we ons aanbevolen. En wil je je verhaal graag vertellen maar vind je het lastig om het op papier te zetten? Dan helpen wij je graag. Stuur ons in dat geval een mailtje. 

En nu we het toch over het delen van ervaringen hebben: misschien zijn er DES betrokkenen die hun gevoelens of hun geschiedenis liever in dichtvorm uiten. We hopen dat je je gedicht dan met ons wilt delen. 

Je vragen, verhaal of gedicht kun je sturen naar voorlichting@descentrum.nl We zijn benieuwd naar jullie reacties!