Nieuws

14
okt
2020

Nog steeds thuiswerken

Nog steeds thuiswerken

Net zoals velen van jullie werkt ook de beleidsmedewerker van het DES Centrum nog altijd vanuit huis. Er is geen zicht op wanneer we weer naar kantoor kunnen, zeker niet nu de coronamaatregelen zijn verscherpt. Maar voor de werkzaamheden zelf maakt dit gelukkig geen verschil: die gaan gewoon door.

Voor het stellen van vragen is het DES Centrum nog steeds bereikbaar. Het nummer van de Infolijn is ook hetzelfde: 030 - 251 83 39. Alleen krijg je nu niet direct de beleidsmedewerker aan de telefoon, maar de achterwacht op onze administratie. Deze noteert je telefoonnummer waarna je teruggebeld wordt. 
Ook per mail kun je nog steeds bij het DES Centrum terecht: voorlichting@descentrum.nl 

De bestuursleden waren blij om elkaar op 16 september weer even in levende lijve te ontmoeten tijdens de bestuursvergadering in Utrecht. Maar zoals het er nu uitziet zal dit voorlopig niet opnieuw kunnen. Online vergaderen is een goede vervanging, maar heeft toch een andere dynamiek dan met elkaar praten op locatie. Het is helaas niet anders.

Ook de wetenschappelijke commissie overlegt online. Op 27 november bespreken de commissieleden weer o.a. nieuwe internationale onderzoeken en andere actualiteiten op het gebied van kennis over DES. Als hier nieuws uit komt, laten we jullie dat uiteraard weer weten via onze website en deze nieuwsbrief.