Nieuws

23
jun
2021

Zomervakantie

Zomervakantie

Bestuur en medewerkers waren blij om elkaar weer in levende lijve te ontmoeten tijdens de bestuursvergadering vorige week. Want ondanks alle technische mogelijkheden praat het toch fijner en makkelijker als je naast en tegenover elkaar zit. 

Na een redelijk rustige zomer vorig jaar schoven we in oktober een nieuwe lockdown in. Deze tweede lockdown bracht mondkapjes en een avondklok, maar ook de vaccinaties die zicht op meer vrijheden boden.

En nu staan we aan het begin van een nieuwe zomer. Er worden weer reizen geboekt en plannen gemaakt. Soms nog aarzelend, want het is weer even wennen dat we er op uit kunnen trekken. Maar de mogelijkheden zijn er en dus pakken we onze kansen weer. Op bezoek bij dat familielid of die vriend die we zolang niet hebben gezien. Naar een museum, een live concert of een favoriet restaurant. Een vakantie in het buitenland. Of toch thuis, maar met de vrijheid om, wanneer je dat maar wilt, gezellig naar een terras te gaan. 

Hoe de zomer er voor jullie ook uit ziet, wij wensen iedereen veel warmte, plezier, verbondenheid, vrijheid en vooral gezondheid toe! 

Het DES Centrum gaat in juli op vakantie. Het kantoor is dan de hele maand gesloten. Alleen de administratie is geopend en bereikbaar op het algemene telefoonnummer 030 -651 8160.