Nieuws

14
mrt
2022

Kom jij ook op 11 juni?

Kom jij ook op 11 juni?

Het komt steeds dichterbij: op zaterdag 11 juni vieren wij ons 40-jarig bestaan in de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA). Met veel plezier zijn wij bezig om alles voor te bereiden en de puntjes op de i te zetten. En daar hebben we veel voorpret van! Wil je deze middag niet missen? Geef je dan snel op!

Wat kun je verwachten? Onder de professionele leiding van Diana Matroos halen we deze middag, samen met enkele gasten en sprekers, herinneringen op, kijken we waar we nu staan en hoe we de toekomst in gaan. 

Ter ere van deze speciale gelegenheid geeft het DES Centrum een boek uit en is er een fototentoonstelling. Het eerste exemplaar van het boek zal tijdens deze bijeenkomst worden overhandigd. Aan wie? Dat is nog een verrassing! Maar wat we wel verklappen is dat er een gratis exemplaar is voor alle aanwezigen!
De tentoonstelling wordt deze middag geopend en zal na 11 juni nog drie weken in de OBA te zien zijn. 

Wat kunnen we je verder alvast vertellen? Dat de entree gratis is. Dat je vanaf 12.30 uur verwelkomd wordt met een broodje en dat we starten om 13.00 uur. Dat het programma wordt afgesloten met een borrel en dat we om 17.00 uur naar huis gaan.
Of misschien wil je nog niet naar huis, maar ga je Amsterdam in om er nog een gezellige avond van te maken. De OBA ligt in het centrum van de stad, dus er zijn genoeg mogelijkheden voor een aangenaam bezoek.

Graag horen we z.s.m. of je erbij wilt zijn. Neem vooral je partner, ouders, vriend(inn)en en kinderen mee. Zodat zij ook kunnen zien en meebeleven wat voor jou van betekenis is.
Stuur een mailtje naar info@descentrum.nl en laat weten met hoeveel personen je komt. We verheugen ons erop je te ontmoeten!