Nieuws

7
nov
2022

Kom jij in ons bestuur?

Kom jij in ons bestuur?

Lijkt het je leuk om betrokken te zijn bij het werk van het DES Centrum samen met een kleine groep enthousiaste vrijwilligers? Dan komen wij graag met je in contact.

We zijn namelijk op zoek naar een bestuurslid. Iemand die graag meedenkt over het reilen en zeilen van het DES Centrum. Die het belangrijk vindt dat er aandacht voor DES blijft bestaan bij artsen en zorgmedewerkers. En die de organisatie, de donateurs en andere DES-betrokkenen een warm hart toedraagt. 

Misschien denk je: ja, dat spreekt me aan, maar weet ik wel voldoende over DES? En is bestuurswerk wel iets voor mij? Gaat me dat niet heel veel tijd kosten?
Laat je daar niet door afschrikken. Je wordt ingewerkt door je mede bestuursleden en de kantoormedewerker. En je krijgt alle tijd om je vragen te stellen. We zijn een kleine club en weten elkaar makkelijk en snel te vinden.
Gemiddeld zul je 2 uur per week bezig zijn met het bestuur. Voor vergaderingen komen we graag bij elkaar nu dat weer kan, meestal in het midden van het land. Maar soms is er over een onderwerp kort online overleg. 

Je taken binnen het bestuur worden in onderling overleg vastgesteld. Je kunt daarin aangeven waar je belangstelling het meest naar uit gaat of waar je juist meer over zou willen leren. 

Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden? Laat het ons dan vooral weten! Heb je nog vragen? We beantwoorden ze graag. Stuur een mailtje naar voorlichting@descentrum.nl Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten.