Nieuws

19
dec
2011

Toekomst bij de FBPN

Toekomst bij de FBPN

Zoals eerder bericht zal het DES Centrum in de komende jaren steeds minder subsidie ontvangen. Wat dat betekent voor de organisatie daarover zijn we volop in discussie. In februari hopen we meer duidelijkheid te hebben.

Zo snel mogelijk zorgen dat we niet te kwetsbaar zijn, dat waren de belangrijkste argumenten voor het bestuur van het DES Centrum om de administratie vanaf 2012 bij de FBPN (Facilitair Bureau Patiëntenorganisaties Nederland) onder te brengen. Met pijn in ons hart nemen we daarom afscheid van Annelies Rietman. Zij was vanaf 2002 bureau manager bij het DES Centrum en onder andere verantwoordelijk voor de administratie.
Als je vanaf januari belt met de administratielijn (030-2518160), dan krijg je niet meer één van ons aan de lijn, maar iemand van de FBPN. Zij zullen de adreswijziging of administratievraag met net zoveel toewijding oplossen. Mocht je toch een DES-gerelateerde vraag hebben, dan kunnen zij je met Maria of Kim doorverbinden. Maar je kunt ons met dergelijke vragen ook rechtstreeks bellen op de DES infolijn (030-2518339).