Nieuws

29
aug
2013

DES Centrum de komende 4 maanden

DES Centrum de komende 4 maanden

Het vertrek van Kim heeft invloed op de werkzaamheden binnen de organisatie. Iemand moet haar rol binnen projecten, haar werkzaamheden voor de website, het beantwoorden van vragen, etc. over gaan nemen. Bovendien zitten we midden in de overgang naar een nieuwe organisatievorm. We gaan dat opvangen, maar kunnen niet uitsluiten dat jullie het gaan merken.

Eind van het jaar informeren we donateurs in ieder geval via DES Nieuws nr. 106 over de nieuwe organisatievorm. Verder informeren we jullie via de website over belangrijke ontwikkelingen binnen de projecten, over de congressen en beurzen die we dit najaar bezoeken, etc.

Daarnaast zijn we telefonisch bereikbaar, maar het kan voorkomen dat er niemand aanwezig is die inhoudelijke vragen kan beantwoorden. Mocht je hiermee te maken krijgen, dan vragen we of je terug wilt bellen. We geven zo goed mogelijk aan wanneer er wel iemand bereikbaar is die je vraag kan beantwoorden. Ook het beantwoorden van e-mailvragen zal gewoon doorgaan, maar ook hier geldt: het kan gebeuren dat dat niet dezelfde week lukt. We geven in een ontvangstbevestiging aan hoe lang het beantwoorden maximaal kan duren. Mocht je daarna nog niets gehoord hebben, stuur dan weer een bericht of neem telefonisch contact op. Dan lichten we toe wat op dat moment de situatie is.

Bij voorbaat excuus als je hiervan last mocht ondervinden, maar we rekenen op jullie begrip! Vanaf 1 januari hopen we de nieuwe organisatie aan jullie voor te kunnen stellen.