Nieuws

19
nov
2013

Een nieuwe uitkeringsregeling voor vroeggeboren kinderen van DES-dochters?

Het heeft lang geduurd, maar het ziet ernaar uit dat er een uitkeringsregeling komt voor prematuur geboren DES-kleinkinderen met problemen als gevolg van de vroeggeboorte. De betrokken partijen zijn het DES Centrum, de farmaceutische bedrijven die indertijd DES produceerden en hun verzekeraars. Deze partijen zijn het inmiddels eens over de inhoud van de regeling. Toch duurt het nog een tijd voordat er ook echt uitkeringen aangevraagd kunnen worden.
 
DES-dochters met een te vroeg geboren kind, kunnen het DES Centrum laten weten dat zij op de hoogte gehouden willen worden over de vorderingen in de totstandkoming van de nieuwe regeling. Afgelopen weekend heeft het DES Centrum hierover een brief gestuurd aan alle DES-dochters die bij het DES Centrum bekend zijn. U kunt de brief hier lezen.     
 
Heeft u na het lezen van de brief nog een vraag, stuur ons dan een e-mail.

Als u zich ook wilt melden om op de hoogte gehouden te worden en u heeft geen brief gekregen, stuur dan een mail aan info@descentrum.nl. Vermeld uw naam, adres en geboortedatum en de mededeling “informatie prematurenregeling”.