Nieuws

20
mrt
2020

Thuiswerken

Thuiswerken

Vanwege het coronavirus werkt ook het DES Centrum niet meer op kantoor, maar vanuit huis. Alle werkzaamheden kunnen gewoon doorgaan, al is het soms op een andere manier. Zo zal onze eerstvolgende bestuursvergadering via videoconference plaatsvinden en is er meer telefonisch overleg. Voor de DES Infolijn geldt dat deze voorlopig niet bemand is, maar heb je een vraag, stuur dan een mailtje naar voorlichting@descentrum.nl Wil je liever gebeld worden laat dit dan even weten in het mailtje, dan neemt de beleidsmedewerker contact met je op. 

Het bestuur is bezig met het maken van een nieuw beleidsplan. Hiermee wordt de koers uitgezet die het DES Centrum de komende jaren gaat varen. Daarover hoor je in het voorjaar meer. Verder lees je elders in de Flits dat de bestuursleden onderling hun taken gaan herverdelen nu voorzitter Sylvia de Kuijer afscheid heeft genomen van het bestuur. 

Via de website en de DES Flits houden we jullie op de hoogte van ontwikkelingen bij het DES Centrum. Voor nu hopen we vooral dat jullie gezond blijven en dat we met zijn allen de corona crisis zo goed mogelijk te boven komen.