Nieuws

10
dec
2014
DES-Zorgapp online
De webapp voor DES dochters is nu online en te vinden op onze website. Hier vind je het Screeningsprotocol, de bijbehorende kwaliteitscriteria en de mogelijkheid voor het maken van je eigen notities.
DES-Zorgapp online
10
dec
2014
Terugblikken en vooruit kijken
2014 was een jaar van veranderingen voor het DES Centrum, maar ook van continuïteit. Een jaar van afscheid van mensen die belangrijk zijn geweest voor de Stichting, en van het verwelkomen van nieuwe mensen aan boord. Aan het eind van het jaar kijken we terug, maar ook vooruit.
Terugblikken en vooruit kijken
12
nov
2014
"Wie zorgt er later voor mij?"
Met de transitie in de zorg wordt er steeds meer van mantelzorgers gevraagd. Maar wat als je geen mantelzorgers hebt? Dit vraagt DES dochter Ria zich af.
8
nov
2014
200ste Facebookvriend verwelkomd
Onlangs heeft het DES Centrum haar 200ste Facebookvriend mogen verwelkomen. Via Facebook kunnen DES betrokkenen contact met elkaar onderhouden.
200ste Facebookvriend verwelkomd
29
sep
2014
"DES verhaal blijft van groot belang"
Ellen Meily nam op 17 september j.l. afscheid als bestuursvoorzitter van het DES Centrum. "Met respect en vriendschap kun je met elkaar veel doen."
29
sep
2014
Nieuwe bestuursvoorzitter: "Ik ben wel een geluksvogel"
Sylvia de Kuijer is DES-dochter en sinds kort bestuursvoorzitter van het DES Centrum. Zij stelt zich hier aan je voor.
Nieuwe bestuursvoorzitter:
15
sep
2014
Verkort jaarverslag DES Centrum
Jaarverslagen zijn vaak lange rapporten. Wil je in het kort zien wat het DES Centrum in 2013 heeft gedaan, dan kun je dat hier per onderwerp lezen.
Verkort jaarverslag DES Centrum
21
jul
2014
Vertrouwen in de wetenschap?
Nederlanders hebben meer vertrouwen in de wetenschap dan in bijvoorbeeld de overheid, grote bedrijven of de rechterlijke macht. Alleen gezondheidsspecialisten, zoals artsen of apothekers, worden nog meer vertrouwd.
Vertrouwen in de wetenschap?